Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияНе е добре за България ако имаме извънредни

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияНе е добре за България ако имаме извънредни
Коментари Харесай

Не е добре да има предсрочни избори. Радев, Манолова и Трифонов са популисти, Нинова - не, твърди Плевнелиев

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Нова телевизия

" Не е добре за България в случай че имаме изключителни избори ", съобщи президентът Росен Плевнелиев в утринния блок на " Нова телевизия ".

" Защото това още повече ще ускори рейтингът и позицията на популистите в България. А популистите през днешния ден са на една крачка да вземат властта. Честният метод към българския жител е да отидем на постоянни избори. ГЕРБ би трябвало да мислят за страната, да продължат да си носят кръста в този сложен миг. И също по този начин смятам, че в случай че успее да се обърне мача в идващите избори, а точно - не да се захвърляме с братоубийствени борби и компромати, а да приказваме за политики и решения, по този начин както вършат гърците през днешния ден, ние ще стигнем доста по-далеч. Доброто решение за България е постоянни избори, конфликт на хрумвания и решения, а не на компромати, и отвод от популизъм. Като популисти показвам президентът Радев, Мая Манолова, Слави Трифонов. Корнелия Нинова от през вчерашния ден дава поръчки не като популистки водач, каквато беше до момента, а по-скоро да води правилна акция с решения. Ако това е по този начин, това е добре за България и правилно към гласоподавателите ", безапелационен е Плевнелиев. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР